Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу 33-річна артистка розмістила інтригуючі відео в Insta Stories, на яких розповідає про свої ранкові домашні ритуали. Леся заявила, що щоранку, після випитої чашки кави, що бадьорить, в її родині прийнято робити уколи. Назву ліків або причину проведення даної медичної маніпуляції вона не повідомила.

"У родині Нікітюків прийнято, що після смачної кави, обов'язково потрібно дати кому-небудь укол", - поділилася Леся.

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

На наступній Insta Stories Леся показує шприц з невідомою речовиною всередині. Процес процедури артистка не зняла, лише коротке відео, на якому можна почути хворобливі і гучні крики "пацієнтки" Лесі.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк приймає дорогі подарунки від таємного шанувальника: "Зараз покажу"

Нагадаємо, що Леся Нікітюк перед побаченням заскочила в магазин нижньої білизни: "Дуже православно". Артистка показала на собі асортимент бутіка.

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк приголомшила жертвами заради краси: "Вагон дров на обличчя"

Також портал Знай.uа писав, що Лесю Нікітюк мало не знесло вітром: "Х'юстон, у нас гроза"