Ольга Цибульська показала як проводить час зі своїм сином Нестором. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці.

Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч передплатників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

2 серпня у своїх сторіз соціальної мережі Цибульська опублікувала відео зі своїм сином Нестором.

У першому відео вони сидять в машині. Сама знаменитість чесно зізналася, що давнон е спілкувалася з сином і нудьгувала один за одним.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ольга Цибульська з сином. Фото: скріншот сторіз.

На другому відео показаний маленький син Ольги з великим портфелем за спиною. З'ясувалося, що у вересні цього року її син Нестор вперше піде в школу і йому необхідно закупитися всім необхідним приладдям.

Для самої матері це вкрай зворушлива подія. На наступному відео вона показала, як вона онбімает свого синочка.

"Я не сміюся. Я плакати від щастя хочу, я дуже пишаюся", - повідомила вона.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська змусила чоловіка бринькати на гітарі, а сина посадила за барабани: коли нудно

Як повідомляв портал "Знай.иа", Оля Фреймут з відстовбурченим мізинцем напилася на камеру

Також, "Знай.иа" писав, що Надя Дорофєєва перетворилася на Медузу Горгону, не впізнає навіть Дантес: "Монстр"