Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Арсен залишається в хорошій фізичній формі, яку любить демонструвати, завдяки старанним заняттям в залі, активному способу життя і відсутністю шкідливих звичок. Цього разу 43-річний артист розмістив гумористичні фотографії в Insta Stories зі спортзалу, який він регулярно відвідує.

На знімках присутні великі штанги з важкими млинцями, а на тлі, у відображенні дзеркала позує Арсен, піднімаючи великий палець вгору і показуючи своє схвалення.

"Тато у Ніни, сильон... В математиці", - з гумором заявив артист.

Можливо, підпис до фото пояснюється тим, що Арсен не розрахував свої сили і не впорався з вагою штанги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян влаштував дивну вечірку без Тоні Матвієнко: гітара, сінник і два красеня

Нагадаємо, що самооцінка Тоні Матвієнко злетіла до небес поруч з молодим хлопцем: "Так і бути..". Артистка і переможець "Битви екстрасенсів" готують щось цікаве для глядачів

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко не годує? Арсен Мірзоян зізнався про свій "нічний дожор". Артист завів нову рубрику, і показує свій "нічний дожор".

Також портал Знай.uа писав, що еолуголий Арсен Мірзоян показав, чим займається без Тоні Матвієнко: "Хороша у вас...."