Дар'я Квіткова показала фотографію з прогулянки своєї дитини. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей.

13 липня народила сина, якого назвали Лев, при цьому її чоловік "Холостяк" Микита Добринін брав участь як партнер в пологах. Вони переїхали в нову квартиру, і сама радісна молода мама ділиться подробицями свого особистого життя і виховання дитини.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

2 серпня вона опублікувала фотографію в центрі Києва. На знімку щаслива мама стоїть і обіймає свою дитину, а поруч стоїть коляска. Дівчина зізналася підписникам, що це її перша прогулянка.

Днями вперше прогулювалися новим складом по місту. Нез'ясовно-прекрасні відчуття🤍 бути батьками нашої чудесної людини-одна з кращих подій в житті Хочется хочеться показати йому весь світ, щоб очі постійно виблискували і посмішка не сходила з обличчя✨
, - зізналася вона.

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "спасибі ,що вибрав нас"

Нагадаємо, що дружина "Холостяка" Даша Квіткова святкує 9 днів материнства: "Готова народити ще п'ятьох"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала зворушливу мить Микити Добриніна з сином: "не можемо повірити".