Популярний телеведучий Дмитро Шепелєв, якого українські телеглядачі пам'ятають за програмою "Розсміши коміка" продовжує хвалитися своїм шикарним проведенням часу. Цього разу Дмитро показав, як плаває з незвичайними рибами в Індійському океані.

Про це стало відомо завдяки новій публікації відео IGTV Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram
Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram

"Манти, родичі акул дивовижної краси. Правильно говорити "... їм мантИ", а"плаваю з мАнтами". Загалом, красиве і пам'ятна пригода була. Дивіться!", - пише Дмитро.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дмитро Шепелєв разом з родиною вже тиждень відпочиває на Мальдівах. Втомившись від звичайного плавання в морі і походів по ресторанах, телеведучий вирішив спробувати для себе щось нове: плавання з мантами.

Кадр з відео Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Кадр з відео Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

Дмитро прокинувся рано вранці і разом з командою таких же цікавляться відправився в море. На човні Шепелєв доплив до місця призначення, одягнувся в гідрокостюм, надів маску і стрибнув у воду. Незважаючи на запевнення дітей про те, що мантів, родичів акул, Дмитро не побачить, йому все ж вдалося це зробити.

Весь процес ведучий знімав на камеру і показав підписникам в соціальних мережах, як виглядають ці незвичайні риби.

Раніше повідомляли, вдівець Фріске Дмитро Шепелєв озвучив плани сина на майбутнє: "Cтати рок-зіркою".

Як повідомляв Знай.uа, що сталося з сином Жанни Фріске і чому Дмитро Шепелєв довго його ховав.

Знай.uа писав, вдівець Фріске Шепелєв ошелешив зізнанням про сина: "Не заслуговує жалості".