Молода українська нібито блогерка, яка намагається давати поради і позиціонує себе "моделлю" Дарина, словами про те, що "серед українських чоловіків немає гідних", викликала хвилю критики на свою адресу. Справа в тому, що Дарина радить шукати собі нареченого серед турків.

Про цю стало відомо завдяки публікації спільноти "On-line Ukraine" в мережі Facebook, де українки і почали активне обговорення теми.

"Потрібно виходити заміж за турецького чоловіка: українська блогерка записала відверте сторіс, в якому заявила, що потрібно знаходити собі супутника життя - турка, тому що серед українців немає гідних. За словами Дарини (ім'я блогерки) все потрібно робити першою, писати, дзвонити, приїжджати. А ось турецький чоловік нібито побачив жінку з першого разу, закохався і все...", - повідомляють автори публікації.

Важливо також зазначити той факт, що українці почали активно коментувати публікацію. Наводимо коментарі жінок: "Ви за гроші душу чорту продали, а кохання тільки прикриття", "Наших наївних дуреп вони обманюють, потім їх батьки забирають побитими, приниженими і зі зрушеною зозулею!", "Нічого ти не зрозуміла. Якщо ти будеш сама бігати до хлопця додому, дзвонити і т.д., то ані слов'янському жодному ти не потрібна. Вважатиме тебе дівчиною легкої поведінки. А якщо ти йому будеш потрібна, то він сам тебе знайде. Там зовсім інша віра і менталітет, а романтика пройде швидко і будеш соплі на кулак мотати. Знаю одну таку не з чуток, батько їздив забирав додому, дивом жива залишилася".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі українок, скріншот: Facebook
Коментарі українок, скріншот: Facebook

Коментарі українок, скріншот: Facebook
Коментарі українок, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, надів нашийник і посадив в клітку: маніяк півроку тримав 14-річну дівчинку в справжньому пеклі, бідолашна знайшла сили все розповісти.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові дівчина отримала 70 відсотків опіків тіла, намагаючись зробити селфі на цистерні поїзда.

Знай.uа писав, українець кинувся на машину патрульної поліції: повторив удар Брюса Лі.