Стало відомо про те, що восьмирічна Міла Маханець вперше зустрілася з 13-річним хлопцем після скандалу. Вони знову зняли нові ролики і опублікували спільне фото.

Це стало відомо завдяки сторінкам дітей у соціальній мережі Instagram.

8-річна українка, яка кілька місяців тому опинилася в центрі скандалу через відносини з блогером Пашею паєм, знову почала публікувати спільні кадри з ним.

Деякий час з заборонено було бачитися, щоб не роздувати зайвих інфоприводів. Зараз же вони знову можуть гуляти і знімати спільний контент.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На новій фотографії, яку 13-річний Паша опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, вони стоять близько один до одного, і Мілана тримає в руках м'яку іграшку.

У коментарях користувачі почали писати: "Красиві", "Уті господи який Паша красень", "Ще не вагітна?"

Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот
Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот

Скандальна "пара" також почала знову знімати ролики в різні соціальні мережі. Вони в основному розважального характеру, однак, романтичний підтекст теж є.

Нагадаємо, що скандал розгорівся після того, як ролики Мілани і Паші стали популярними в Інтернеті. Вони там демонстрували Відверті обійми і поцілунки.

Користувачі почали обурюватися, мовляв це як мінімум дивно, і вони неповнолітні. Обрушилася ціла хвиля Хейта,і поліція навіть відкрила кримінальне провадження у цій справі.

Через численні скарги їх акаунти в соціальних мережах були видалені, однак, через деякий час все ж повернули назад.

Раніше ми повідомляли, українці засудили роман 8 - річної моделі та 13-річного блогера, поліція викликала матір на допит.

Як повідомляв "Знай.ua", ТАТО 8-річної блогерки, яка живе з 13-річний хлопцем, поділився горем.

Також "Знай.ua" писав, що скандал навколо "любові" 13-річного блогера з 8-річною дівчинкою спалахнув з новою силою.