Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

Так, 3 серпня стало відомо, хто став сьомим учасником проекту - #танціззіркаміchallenge прийняв співак Дмитро Каднай. Виконавець повідомив про своє рішення досить креативним способом, стоячи на тлі водойми в блискучому срібному вбранні.

Артист нібито не зловив телефон, який впав у воду, після чого пірнув, щоб героїчно його врятувати і передати естафету співачці і телеведучій Євгенії Власовій.

Варто відзначити, що учасниками "Танців з зірками" вже стали: співачка Джамала, вокаліст групи "ТНМК" Олег Михайлюта, солістка групи "KAZKA" Олександра Зарицька, актор і чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев, акторка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"А ось і відповідь фронтмену гурту KADNAY @k.a.d.n.a.y на #танціззіркамиchallenge 🔥

Співак Дмитро Каднай @dimakadnay приймає виклик від актора Костянтина Войтенко @kostiantynvoitenko та передає співачці Євгенії Власовій @eygeniavlasova , яка феєрично повернулася на сцену у минулому сезоні шоу «Голос країни» @goloskrainy_official .

Чи прийме вона челлендж та чи стане новою учасницею шоу «Танці з зірками», стане відомо вже незабаром😉"