Відома російська співачка МакSим прийшла до тями й вже самостійно дихає через кисневу маску. Артистка навіть іноді дивиться телевізор, але по лікарні наразі пересувається на візку.

Про покращення стану здоров'я улюбленої багатьма співачки повідомляють російські ЗМІ. Лікарі зазначили, що пневмонія відступає, потішивши тим величезну аудиторію шанувальників МакSим.

Досі співачка довгий час провела в комі, а медики не давали жодних шансів на її одужання. Адже стан артистки часто змінювався не в кращу сторону.

Співачка МакЅим, фото: Instagram
Співачка МакЅим, фото: Instagram

У своєму останньому пості на сторінці в соцмережі Інстаграм, МакSим ще встигла розповісти про своє самопочуття до того, як її стан погіршився.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами співачки, вона навіть дала кілька концерті, списавши своє недомагання на простуду, адже тести на коронавірус, які вона робила досі показували негативний результат. Коли її самопочуття знову погіршилося, МакSим викликала лікаря і її госпіталізували з 40% ураженням легенів.

Співачка висловила сподівання, що вже зовсім скоро зможе бути в строю, проте, її стан значно погіршився на довгий час. І ось лише зараз заговорили про його покращення.

Нагадаємо, смерть не оминула МакЅим, яка останні дні перебувала у комі: "Людина прожила своє". Сильне ураження легень не залишило жодних шансів

Як повідомляв портал "Знай.ua", cпівачку МакЅим ввели в штучну кому і дали термін три дні: "Буде без тями". МакЅим госпіталізували кілька днів тому з 40-відсотковим ураженням легенів

Також "Знай.ua" писав, співачка МакЅим досі не вийшла з коми, помічник артистки зробив термінову заяву: "Поліпшень немає". Співачка була госпіталізована з 40% ураження легень