Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами з особистого життя. А також, щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Зовсім недавно дівчина з чоловіком і сином повернулися додому до Києва, з сімейного відпочинку в Буковелі. Тепер Катя публікує домашні фото і відео, з буденними моментами життя, без готельних номерів, шикарних сніданків і видів з вікон на Карпати.

Цього разу молода мама розмістила рубрику питання-відповідь в Insta Stories. Підписники поставили Катерині питання про наявність власного житла, а саме – квартири її чоловіка Віктора Павлика. Дівчина відповіла коротко і без звичних яскравих знімків на тлі і смайликів.

"На орендованій", - повідомила Катя.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова "божеволіє", поки Віктор Павлік в лазні: "Сама собі не належу"

Нагадаємо, що Катерині Репяховій довелося "поневірятися" без Віктора Павлика: "Ми бродячі артисти"

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Репяхова показала "очманілі ручки" Віктора Павлика: жінкам на заздрість. Молода мама з радістю видала таланти свого чоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова зізналася, що робить з Віктором Павликом на кухні: "Моє улюблене"