Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

Зовсім недавно, 1 серпня 2021 року, вона продемонструвала фанатам, що знову зважилася на відпочинок, відправившись разом з чоловіком Олександром Стояновим на Мальдіви, оселившись в п'ятизірковому готелі Amilla Fushi Resort. А зараз вона постала на горизонті, на тлі шикарних хмар, ймовірно, в образі бабки.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Тому що, позаду Катерини можна помітити кілька напівпрозорих крилець. І для цього кадру Кухар спеціально піднялася на носочках, щоб здаватися трохи вище, ніби ширяючи в повітрі.

"В напівтемряві рахую до десяти... щоб не написати тобі дурниці..", - пише танцівниця в публікації з двома фотографіями.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

"Як же красиво😍", "😍😍😍😍😍😍😍 щиро за вас рада!!!", "Чудова, повітряна, легка, Небесна, чиста, чарівна❤️", "Як же красиво!!!🌷💗", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Кухар)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кухар)

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар описала своє меню: "Сьогодні - вівсянку, завтра - голодувати"

Як повідомляв "Знай.ua", суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар захотіла випити, щоб прийняти "біль": "Скільки треба заробляти?"

Знай.ua писав, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар показала, хто зможе замінити її на паркеті: "Кращі майстри"