Мати покійного співака Андрія Кузьменка (Кузьми «Скрябіна») поскаржилася на розкрадання авторських прав її сина. Про це розповіли на фан-сторінці виконавця у «Фейсбук».

«Змушена звернутися до вас, щоб розповісти, як ганьблять і розкрадають авторські права Кузьми після його смерті», - почала вона, додавши, що звертається до президента України Володимира Зеленського.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

«Прошу вас допомогти у боротьбі за чесні права…Звертаюся до товариства з обмеженої відповідальністю «Мун Рекордс», власником якого є Андрій Пасічник. Напередодні Дня народження Кузьми він вчиняє варварські дії по відношенню до прав Андрія. На ютуб-канал, який був створений за життя Андрія, «Мун Рекордс» надіслав 38 скарг про порушення авторських прав… На кліпи, які були розміщені самим Андрієм», - розповідаєє жінка.

Вона також обвинуватила Пасічника у приховуванні справжніх сум нарахувань гонорарів і відрахувань за авторські права Кузьми. Мати Кузьменка також стверджує, що Пасічник незаконно пред’являє права на авторство пісень гурту «Скрябін», заручившись підтримкою решти учасників колективу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

«Боже, які «Мун Рекордс» кінчені. Вони навіть не дозволяють молодим співакам записувати кавери на пісні Кузьми, щоб вони жили вічно. Вимагаючи величезні суми», «Дуже підлий і дешевий вчинок «Рекордс». Ганьба всім співучасникам. Жалюгідні люди, які нічому так і не навчившись, наживаються на Легенді. Правда на вашому боці, Ольга Михайлівна. Створюйте петиції, сотні тисяч людей підтримають. Ці недоумки повинні бути покарані», - пишуть у коментарях до відео фанати співака.

Раніше повідомляли, лідер "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка зізнався, як живе в шлюбі вже 15 років: "Пристрасть не вічна".

Як повідомляв Знай.ua, DZIDZIO після розлучення отримав досвід з новою жінкою: "Ти повноцінний".

Знай.ua писав, Винник до Дня Незалежності заспівав з маленькими українцями: "Я з України — це навпроти Європи".