Популярна українська фотографиня, експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість поділилася пікантним кадром, примірявши чорну сукню з довгим рукавом і доповнивши образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

Так, артистка сиділа на ванній в просторій кімнаті, частина якої була залита сонцем. Зірка грайливо закинула ногу на ногу і продемонструвала струнку фігуру після подорожі до Туреччини, де за словами Соні, їй вдалося навіть схуднути, незважаючи на all inclusive.

В одному з постів Плакидюк зізнавалася, що навіть брала в відпустку міні-ваги і відмовилася від вечерь.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"🖤"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Соню Плакидюк комлпиментами: "Хороший прикид для купання", "Бозецьки🔥", "🔥🔥🔥богиня 😍😍😍я в захваті від тебе 👏👏👏", "Коханий погляд! Соня, а яка у вас робоча сторона при фото? 😍 ", "Вау🔥", " Соня, ви неймовірні 😍", "Ікона", " Дуже гарна!", "Киця матиця😍 😍 😍 🔥 🔥", "Соня ти дуже красива чарівна леді", "Ви так схудли, сік💦 💦 💦".