Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людина.

В цей раз 35-річна артистка поділилася коротким роликом в Insta Stories зі зйомок нового вокального шоу "Співають всі", яке вийде на екрани країни вже цієї осені. У кадрі зібралися багато суддів шоу – Міла Кузнєцова, Анастасія Приходько, Володимир Остапчук та інші знаменитості, які всі разом розляглися на великому ліжку в закулісному павільйоні. "У тісноті, та не в образі" - саме так можна назвати цю картину.

У підписі до відео Оля жартівливо заявила, що це те саме ліжко, через яке потрапляють в шоу-бізнес, щоб домогтися успіху.

скріншот з Insta-Stories

скріншот з Insta-Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

На наступних, досить компрометуючих кадрах, Оля "заснула" в обнімку з відомим телеведучим Володимиром Остапчуком, який перебуває у шлюбі з дівчиною Христиною з 2020 року.

скріншот з Insta-Stories

скріншот з Insta-Stories

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська показала свої диньки: "Сьогодні прямо випадає"

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська захопила мудрими словами про сина: так виховують справжніх чоловіків.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська підлила масла в скандал з поцілунком Melovin на Atlas Weekend: "Це нормально"

Також портал Знай.uа писав, що маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутiший за Дзідзьо