Відомий український і російський співак, чоловік і люблячий батько Іван Дорн довгий час не показував шанувальникам подробиці особистого і сімейного життя, але останнім часом артист часто публікує різні відео і фото дружини з дітьми.

Як відомо, з майбутньою дружиною Дорн познайомився ще в школі. Анастасія Новікова - його однокласниця і симпатизувала юнакові завжди. Але Іван не поспішав оголосити їй про власні почуття, поки чогось не доб'ється в житті. Лише через чотири роки після закінчення школи вони почали зустрічатися, а потім і жити разом під одним дахом. Ще через шість років, в 2013 році, в рідному Славутичі відбулося їх весілля, а в 2014 році у пари народилася дочка Василиса. Ще через рік Настя подарувала чоловікові спадкоємця, Івана Івановича.

Музикант не любить поширюватися про особисте життя і навіть не носить обручки. У своєму Instagram він не поспішає викладати фото з дружиною і дітьми з невідомих причин. Але зовсім недавно співак порадував своїх шанувальників сімейним відео.

Варто зазначити, що довгий час в соцмережах ходили чутки про те, що у співака нетрадиційна орієнтація, адже сімейних кадрів не було і факт наявності дружини не був підтверджений.

Нагадаємо, це копита? Дорн на Каннському фестивалі незвично згадав про Україну, навіть дружину прихопив

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, ееізвестние розгромили столичний магазин Puma через співпрацю з Іваном Дорном

Також портал Знай.uа писав, що Дорн спантеличив несподіваним вчинком: "Подумала ,що воскрес"