Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко"

Артистка поділилася коротким роликом в Insta Stories зі зйомок нового вокального шоу "Співають всі" , яке вийде на екрани країни вже цієї осені. У кадрі зібралися багато суддів шоу - Міла Кузнєцова, Анастасія Приходько, Володимир Остапчук та інші знаменитості, які всі разом розляглися на великому ліжку в закулісному павільйоні.

Пенсіонери, скріншот: Youtube
Пенсіонери, скріншот: Youtube

Українки зможуть вийти на пенсію о 45: кому світять виплати на 15 років раніше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Українки мають можливість вийти на пенсію у віці 45-50 років. Однак для цього потрібно відповідати певним критеріям. Мінімальний пенсійний вік для жінок, які народилися після 1 квітня 1961 року було підвищено до шістдесяти років. Однак є ряд винятків.

Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb
Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb

"Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила всі свої найпотаємніші секрети

Артистка розповіла багато особистого про себе, відповівши на цікаві питання. Відповідне відео за участю Злати Огневич з'явилося на сторінці проекту "Холостячка" в соцмережі Instagram. Зокрема, Злата Огнєвіч зізналася, що є скоріше совою, ніж жайворонком. А між чаєм і кавою перевагу надасть останньому.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

Ольга Сумська змусила чоловіків носити спідниці і фарбувати губи

Народна артистка активно показує закулісся нового проєкту "Фіма", який вже скоро вийде на телеканалі"Дом". Цього разу Ольга показала короткі ролики з гримерки акторів в Insta Stories. У кадрі зібралися учасники шоу, позуючи в своїх акторських образах. Її чоловікам колегам дали ролі бабусь, одягнувши їх у відповідні наряди і хустки.

опалення / скріншот з відео
опалення / скріншот з відео

Українцям розповіли, від кого тепер залежатиме цифра в платіжках за опалення

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що тепер місцева влада регулюватиме і визначатиме розмір платіжок за гарячу воду та опалення. При цьому прем'єр додав, що така ціна діятиме цілий рік, незалежно від коливання на газових ринках.