Mеlovin - український співак, який зовсім недавно здійснив несподіваний скандальний камінг-аут, заявивши зі сцени перед багатотисячною аудиторією, що є представником нетрадиційної сексуальної орієнтації.

На своїй сторінці в Instagram він поділився черговою фотографією. І якщо раніше недоброзичливці відзначали, що співак сильно розтовстів, то на свіжому фото помітно, що Mеlovin у відмінній спортивній формі.

"Коли в душі альфач", - підписав він знімок, на якому в чорному трико позує в спортзалі перед дзеркалом.

Скрін, Instagram Mеlovin
Скрін, Instagram Mеlovin

"Хохошечки хохо, Містер! Що це ви таке витворяєте?", "В душі або в душі?", "Ну, а ну, у кого тепер язик повернеться сказати, що з Мелом щось не так? Шикарно виглядаєш«, "У мене перша асоціація: чоловік, ви втекли з Олімпійських ігор?", "У мене є припущення, до чого це ти готуєшся«," свіжа ж фотка? У тебе зйомки були? Чому в макіяжі, м? Буде щось цікаве? Ну розкажи!", - благають фанати.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Я не боюся вовків, я сам - вовк", "Якщо я правильно розумію, то це фото було зроблено 25.07? просто черевики і стіни дуже нагадують", "Ой, а які м'язи в руках", "Боже, як схуд", "Говорили, що він в поганій формі, як на мене, ідеальний", "Ух... Альфа самець", - захоплюються шанувальники виконавця.

Нагадавши, поцілунок Melovin з хлопцем, зухвала Тіна Кароль з пітоном, а також голий Володимир Дантес: чим запам'ятався Atlas Weekend в перші кілька днів

Також, Знай.ua писав Melovin зізнався в почуттях до дівчини, яку цілував на Atlas Weekend: "Люблю тебе, дитинко"

Як раніше повідомляв Знай.ua Філіп Кіркоров підтримав Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend: "неважливо хто ти в ліжку"