Скандальна російська балерина і любителька шпагатів Анастасія Волочкова любить привертати увагу до своєї "скромної" персони в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,2 мільйона чоловік.

Відомо, що зараз знаменитість відпочиває в Греції, не забуваючи радувати шанувальників фотоконтентом звідти. Цей раз також не став винятком.

Так, Анастасія опублікувала нове фото з відпустки, поставши перед шанувальниками без фірмового шпагату. На знімку Волочкова позує сидячи на мармуровій лаві. На дівчині облягаюча сіра сукня, надіта поверх червоного купальника, на ногах шльопанці на високій платформі, прикрашені штучними квітами, образ доповнюють чорні сонцезахисні окуляри.

"Горизонталь і вертикаль 🌴 😉 ", - підписала фото балерина.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Це ви в Греції, так? (вибачте не втрималася)", "я і горизонталь😂 я і вертикаль😂 🔥", " прям могильна плита і вінок зі штучних квітів. Взагалі ці тапки з року в рік. Ви їх мішок оптом купили на ярмарку", "щось ноги тут короткі", "Нормуль. Але квіти на взутті як на вінках, неприємні", " красиві фото красивий пейзаж!", "Неначе на могильній плиті. І тапки в тему", " чудово виглядаєте....", "Я і туї 😂", " окуляри супер ❤️ і образ в цілому 🔥", " Без шпагат щось не те😂", " знову не стримати. Тапочки швидше пляжні або для Готелю і до цього наряду ну ніяк..... 🤔 ", "Ну вже не правда, дуже навіть хороше фото, навіщо даремно жовч лити", - писали в коментарях фоловери.

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова показала, як підтримує фігуру для шпагатів: "цікава корч"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Місця не залишилося": Волочкова розрізала хвилі "ветеранським" шпагатом, яхта ледь встояла

Також «Знай.иа " писав, що Анастасія Волочкова не посоромилася і зробила це знову: "всі вже давно побачили"