Стало відомо про те, що захисник Динамо Київ Денис Попов зважився на наступний етап у своєму житті. Чоловік зробив пропозицію своїй коханій.

Про це стало відомо завдяки новій публікації чоловіка в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Він порадував шанувальників цією новиною, і став темою для обговорення номер один. За ним стежить там понад 57 тисяч користувачів, і частина з них почали вітати пару в коментарях.

Гравець київського клубу і збірної України опублікував в Instagram відповідну фотографію, де вказав дату події — 4 липня 2021 року. Тобто, сталося це ще місяць тому, практично відразу, після повернення з Чемпіонату Європи з футболу 2020.

На знімку можна побачити, як він стоїть на одному коліні, а в руках тримає коробку з обручкою, а поруч кохана Дарина з квітами.

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Денис Попов, instagram.com/popov19
Денис Попов, instagram.com/popov19

До слова, обраниця футболіста прикрила обличчя рукою, але, при цьому зрозуміло, що вона приємно здивована такому вчинку хлопця. Особистість дівчини футболіста не розкривається, а її профіль в Instagram закритий для сторонніх користувачів.

Варто відзначити, що до цього Денис Попов перебував у серйозних стосунках зі всесвітньо відомою дзюдоїсткою Дариною Білодід, однак, пара розлучилася в грудні минулого року. Всього через півроку, стає відомо про заручини чоловіка з іншою дівчиною.

Нагадаємо, тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020. Українка здобула бронзу на змаганнях

Як повідомляв портал Знай.ua, Росія вирізала Україну на церемонії відкриття Олімпіади в Токіо: "втекли" на рекламу. У Росії не показали вихід України на церемонії відкриття Олімпіади

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо