Головний тренер столичного клубу "Динамо Київ" Мірча Луческу поділився думками і переживаннями після перемоги в матчі 7-го туру УПЛ над "Олександрією". Як відомо, кияни обіграли на своєму полі "Олександрію" з рахунком 1:0. Єдиний гол на 1-й хвилині матчу забив захисник киян Денис Попов.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню спортивного видання sport.ua.

"Почали ми дуже добре. Могли і другий гол забивати, і третій. Занадто легко все нам давалося, але наші футболісти ці моменти біля воріт "Олександрії" упускали, і при цьому думали, що так буде і далі. Потім вони розслабилися, відчули, що гра їм дається легко. Почалися втрати м'яча. Суперник, у підсумку, відчув упевненість, зловив кураж. Ну а в другому таймі стала позначатися накопичена втома – дуже багато матчів хлопці провели за клуб і за збірні протягом останнього відрізка часу. І у нас було занадто мало часу на відновлення. Але перемога є перемога, вона дає позитивні емоції в плані підготовки до матчу Ліги чемпіонів з "Ференцварошем".",- заявив Мірча Луческу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Мірча Луческу, фото Getty Images
Мірча Луческу, фото Getty Images

Журналісти попросили головного тренера біло-синіх прокоментувати заміни в матчі.

"Вони були запланованими. Я розподілив ігровий час між футболістами. Хтось увійшов в гру краще, хтось-гірше. Але це я зазвичай обговорюю з гравцями в роздягальні. У нас 25 польових гравців. Вони повинні бути готові в будь-який момент увійти в гру. Що стосується новачків, то Клейтон приїхав до нас, не маючи протягом тривалого часу ігрової практики. Йому треба підтягнутися. Він додає від тренування до тренування. Але його рівень поки недостатньо відповідає тим матчам, які ми проводимо. Те ж саме стосується Белуце – у своєму клубі він не грав, а лише тренувався. Йому також потрібен час на адаптацію.", - заявив Мірча Луческу.

Також журналісти запитали тренера, чи вважає він справедливим видалення Шапаренка. На що Мірча Луческу заявив: "Не знаю, що сказати. Суддя був поруч, а потім пішов дивитися VAR. Навіщо це робити, якщо він був поруч і все бачив?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Луческу вибрав собі "улюбленця" в Динамо: "Дуже нестандартні ходи".

Як повідомляв Знай.uа, матч "Динамо" проти "руху" пройшов з порожніми трибунами, ультрас звинуватили Суркіса.

Знай.uа писав, ультрас "Динамо" звинуватили Луческу в подіях на Донбасі: "Був серйозним шурупом того механізму".