Стало відомо про інцидент, який стався в Одесі. Жінка розповіла про свій досвід співпраці з компанією, яка привозить транспортні засоби.

Про це стало відомо завдяки спільноті чорний список Одеса в соціальній мережі Facebook.

Вона прийшла укладати договір в місті Одеса, і менеджер уточнив всі деталі по марці машини, компелектації та року випуску. Бюджет був у 7 тисяч, разом з оформленням кредиту, і сказали, що цього точно вистачить.

Далі менеджер скинув форму для заповнення інформації по кредиту, і там була вказана інша фірма.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Менеджер спочатку мовчав, потім коли я стала питати чому тиша по машині, він сказав що варіантів на наш бюджет немає.Дуже складно знайти. Хоча спочатку всі посміхнулися і сказали,що все швидко зробимо і завтра мало вже купите машину" - сказано в повідомленні.

Аферисти, фото: Facebook
Аферисти, фото: Facebook

Спочатку жінці пропонували не підходящі варіанти, а потім і зовсім менеджер здався, і сказав, що за такі гроші машину купити не можна, а ціна в оголошеннях нижче, так як це реклама. Вона почала шукати нового менеджера, але, в тій же фірмі. Той знайшов варіант, і сказав, що по машинці ремонт встане 400-500 дол (поміняти капот і перед витягнути). А те, що там основне пошкодження зад, він вирішив не згадувати.

Аферисти, фото: Facebook
Аферисти, фото: Facebook

Машина доставляється 35-40 днів, по приїзду оформляється кредит і після оформлення машини, можна забрати. Їхала вона 3 місяці замовили 19 квітня, приїхала 16 червня, а забрати можна було аж 16 липня.

Далі, виявилося, що кредитний відсоток не 3 відсотки, як обіцяли спочатку, а 36, і шляху назад немає. Сума різниться в 500 доларів щомісяця.

Аферисти, фото: Facebook
Аферисти, фото: Facebook

"Перед розмитненням машини, вона сказала що потрібно сплатити ще зверху збір 200 дол. Менеджер цього не прораховував, а вона сказала, що не несе за це відповідальності, мовляв чекайте суму, яку я вам скину, вона і буде остаточною. Перед розмитненням машини, декларант каже, що я повинна поїхати в офіс і написати розписку на решту суми 50 відсотків(тому що у мене кредит). Про це мови не йшло взагалі до цього. Як Ви знаєте перед тим як брати кредит в банку, Ви розписки ніякі не пишете" - продовжує жінка розповідь.

Аферисти, фото: Facebook
Аферисти, фото: Facebook

Вона розповіла цю історію для того, щоб у прийом цих аферистів більше ніхто не потрапив, так як в день, коли потрібно було забирати автомобіль, жінку продовжували розводити на гроші.

Аферисти, фото: Facebook
Аферисти, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше економія до 30%: водіям спростять розмитнення "євроблях", але пощастить не всім

Як повідомляє портал "Знай" копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо

Також "Знай" писав, що нові штрафи на дорогах: українцям показали головних героїв "п'яного" водіння, запам'ятайте ці обличчя