Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людина.

Народна улюблениця часто висвітлює подробиці свого особистого життя, показуючи буденні моменти і дозвілля, не забуваючи розповідати про розвиток свого 6-річного сина Нестора, який вже у вересні 2021 року планує піти в школу.

Цього разу 35-річна артистка поділилася коротким роликом в Insta Stories з відвідування торгового центру. Співачка вирушила на незвичайний шопінг, за покупкою умивальника. З Олею сталося те, що за її словами, ніколи не траплялося в її житті.

Коли Оля дізналася, що у раковини з краном існує сифон, вона зізналася, що була вкрай здивована. Дане відкриття настільки вразило її, що вона заявила, що це краще будь-якого інсайту в інтимній справі.

"Так що піду, вип'ю каву, відсвяткую", - сказала Оля.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська показала свої диньки: "Сьогодні прямо випадає"

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська захопила мудрими словами про сина: так виховують справжніх чоловіків.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська підлила масла в скандал з поцілунком Melovin на Atlas Weekend: "Це нормально"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко". Артистка показала шанувальникам "ту саму" ліжко