Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість презентувала кліп на пісню "Розовый дым", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка зіграла роль ошуканої жінки, яка викрила коханого в зрадах, приміряючи відразу кілька образів і танцюючи босоніж на барній стійці.

Зірка вирішила розкрити секрет свого вечірнього короткого плаття рожевого кольору, усипаного бахромою з тонких ланцюжків, яке здається абсолютно невагомим.

Як виявилося, вага сукні становить цілих 7 кілограм, вона складається з каміння і 500 метрів ланцюжків. Дизайнером вбрання став модельєр з України Іван Фролов.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Безумовно - вбрання прикрашають нас. Вони створені для цього.

Але іноді вони дають набагато більше, ніж просто прикраса... це плаття ми з @ivfrolov придумали ще до кліпу, ідея народилася , як тільки я почула демо "Розовый дым", Ваня додав в неї серце і душу)

Хоча я тоді не припускала, що знімаючи кліп, режисер @alanbadoev створить таку атмосферу, де я втрачу відчуття реальності і моє тіло, в такт з сукнею почне дивовижний танець, який відчув і передав оператор @khatsarevich .

У цій сцені немає спецефектів і страховок. Сама здивувалася своєму балансу, тому що я була ще й на підборах.

Загалом, якщо ви дивилися мою нову відео роботу, ви знаєте, що навіть в сукні з 500 м ланцюжків з камінням і вагою близько 7 кг можна бути невагомою, якщо ти танцюєш танець любові…

нехай навіть одна…"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з донькою Сонею.