Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість показала, як проводить літо, відправившись в Чорногорію, позуючи в одному із закладів з келихом коктейлю в руках.

Так, дівчина приміряла облягаюче шовкове міні-плаття синього кольору з глибоким декольте, доповнивши образ білосніжним клатчем з золотоой ланцюгом.

Альона продемонструвала пишні груди, а також бронзову засмагу і кілька татуювань, сидячи на стільці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери почали коментувати, але їхні думки розділилися: "Ппц ну ти і скелет", " чому така красива ? Захоплююся тобою 😍", "шикарна", " навіщо так спотворювати себе фотошопом(( чому ви Так себе не любите . Мало того що всю себе переробили і стали фріком, так ще й фотошоп безглуздіше ніж сама фігура".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн