Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Знаменитість виставила пікантний кадр з відпочинку в Туреччині, позуючи у ванній кімнаті. Так, дівчина приміряла лише білосніжну спідню білизну, загадково дивлячись в кадр і притримуючи сідниці руками.

Інтернет-зірка покрасувалася бронзовою засмагою, а також пишними грудьми і п'ятою точкою - останню Альона збільшувала в кінці травня-місяця.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Натуральність розриває екран😂"," а якщо без пальчиків, як буде?🤔 ", "Мені от цікаво це реально красиво така величезна жопа, на маленьких худих курячих ніжках,", " дуже красива🔥 🔥 🔥", " солодка дівчинка😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн