Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Як відомо, зараз Потап насолоджується сімейною подорожжю в компанії дружини, своєї мами, тещі та їх спільної подруги, за сумісництвом колишньої дружини Позитива Анни Андрійчук. Зоряна сім'я вирушила в сонячну Хорватію, до узбережжя Адріатичного моря. Подружжя активно діляться знімками з відпустки, занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі східноєвропейської країни.

Цього разу 40-річний артист розмістив короткий ролик з яхти в Insta Stories. У кадрі його дружина Настя ніжно цілує його в щоку, а Потап, в свою чергу, закриває очі від задоволення і ніжності моменту.

"Люби мене, люби", - захоплено проспівує Потап.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що вперше чутки про романтичні стосунки між колегами виникли в 2013-му, але зірковий дует заперечував романтичний зв'язок. У 2016-му Олексій розлучився зі своєю дружиною, від якої у нього є діти. Весілля Олексія і Насті відбулося 23 травня в 2019 році.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "Починаємо"

Нагадаємо, що чоловік Насті Каменських Потап зізнався, що написав кращі пісні на унітазі: "Улюблений дилдо"

Як повідомляв Знай.uа, Настю Каменських після розлуки зустрів роз'ярений Потап: "Прибери телефон"

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Насті Каменських Потап показав чоловічий рай: яхта, море і дві красуні в бікіні