Відома українська співачка, актриса, а також колишня солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська), любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч людей.

Як відомо, зараз Надія вирушила в подорож до сонячної Італії, насолоджуючись довгоочікуваною відпусткою. Дівчина активно ділиться фото і відео з відпочинку, занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі колоритної середземноморської держави.

Цього разу 39-річна артистка розмістила відверту фотографію в Insta Stories. У кадрі співачка позує в чорному спокусливому купальнику, з якого буквально "вивалюється" її пишні груди, а округлостям сідниць може позаздрити будь-яка дівчина. Також, на стегні Надії можна помітити чорне привабливе татуювання, деталі якої складно розгледіти.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що співачка регулярно займається різними видами спорту і любить активний відпочинок, який допомагає їй залишатися в такій спортивній і підтягнутою формі.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Надія Мейхер приборкала потужного жеребця: з конем по полю удвох

Нагадаємо, що Надя Мейхер з'явилася на великій сцені з синцем під оком: "Проявити терпіння"

Як повідомляв Знай.uа, втомлена Надія Мейхер втекла в глухе село без людей: "Казкова Україна"

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер здійснила давню мрію в глухому селі подалі від усіх