Стало відомо про те, що в Дніпрі повісився підполковник СБУ. Тіло чоловіка виявили в лісосмузі, а поруч з ним лежала передсмертна записка.

Про це в Telegram повідомив колишній народний депутат Ігор Мосійчук, де він регулярно повідомляє Новини.

Підполковник служби безпеки України вчинив самогубство. Старшого оперуповноваженого відділу "Т" знайшли повішеним. У своїй записці він написав, кого звинувачує у своїй смерті.

Новина про смерть, фото: скріншот
Новина про смерть, фото: скріншот

На знімку, який опублікований в Telegram-каналі колишнього народного депутата, написана вся хронологія подій.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У четвер, 5 серпня на телефон полковника Хмари надійшло повідомлення. Там йшлося про те, що дружина підполковника мала намір поговорити з начальником чоловіка. Також, вона надіслала повідомлення, яке сильно було схоже на передсмертну записку.

Свічка скорботи, фото: скріншот з відео
Свічка скорботи, фото: скріншот з відео

У результаті чоловіка вирушили шукати, і знайшли його тіло в лісосмузі. "При ньому була передсмертна записка в якій він звинувачує у своїй смерті начальника відділу" Т "і його заступника" - сказано в повідомленні.

Співробітники правоохоронних органів поки що відмовляються давати коментарі з цього приводу, а всі деталі все ще з'ясовуються.

Новина про смерть, фото: скріншот
Новина про смерть, фото: скріншот

Варто відзначити, що незадовго до цього було зовсім ще одне самогубство. Було знайдено тіло виконуючого обов'язки заступника Ізмаїльського відділу Управління патрульної поліції, однак, ніяких слідів насильства на ньому знайдено не було.

Нагадаємо, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: "Їде дах»

Як повідомляв Знай.ua, 17-річна дівчина вийшла у вікно 5-го поверху під час вечірки: "П'ючи..."

Знай.ua писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"