Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська розповіла, чи можна порушувати правильне харчування.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно радує шанувальників новими кадрами, а також, що найголовніше - корисними порадами. За її життям щодня спостерігає понад 590 тисяч користувачів, які на неї підписані.

Цього разу вона розповіла про те, чи можна порушувати дієту. Марина Боржемська тут бачить один вихід із ситуації: якщо хочеться вжити щось шкідливе-зробіть це, в той же момент.

"Коли ми себе довго гвалтуємо обмеженнями, негатив і незадоволеність поширюється по організму з геометричною прогресією. Що позначається на фізичному і ментальному самопочутті" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Але при цьому, спортсменка каже, що їй хочеться, щоб всі дбали про своє здоров'я, правильно харчувалися і займалися спортом, але, потрібно робити це не для когось, а для себе.

"Не для мене. Не для свого чоловіка. Не для подруг. Тільки для себе " - додала дівчина.

При цьому, якщо захочеться з'їсти кульку морозива, або ж шматочок торта - не потрібно себе обмежувати, адже після цього вам стане легше, ви видихніть, і продовжите нормально харчуватися, перебудовуючи свої погляди на все.

Варто відзначити, що на фото Марина Боржемська сидить на березі озера, і знімок вийшов дуже літнім - біле плаття, кеди, і легка посмішка.

Нагадавши, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська закохала в себе українців, поки Узєлков розважається з новою дівчиною. Марина Боржемська вразила красою

Також Знай.ua писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок