Відома українська співачка Ірина Білик, яка не так давно пережила розставання з чоловіком, зізналася журналістам, що вона відчуває після розлучення.

24 серпня о 17: 40 телеканал "Україна" покаже грандіозне шоу "З Днем народження, Україно!", на якому запалять найпопулярніші артисти. На знімальному майданчику співачка Ірина Білик відверто зізналася, які події за 30 років незалежності України вважає найбільш знаковими для себе і в яких випадках може з упевненістю назвати себе "незалежною".

На концерті артистка виконала відразу дві композиції. Одну зі свого репертуару - "Любовь яд", а також пісню Alekseev "Океанами стали". В якості вбрання вона вибрала повністю чорний образ - чорне коротке плаття, шкіряне взуття, а також довгий тренч.

Журналістам вона розповіла, що після розлучення вона відчула себе незалежною, і зізналася, яка асоціація у неї з цим станом.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Відчуваю себе незалежною кожен раз, коли я залишаюся одна в цьому житті і ніхто мені не розповідає, що треба робити. Перший раз - це коли я позбулася продюсера. Другий - від чоловіка. Думаю, що 2021 буде для мене теж роком незалежності. Тому у нас з Україною, все як треба" - зізналася співачка на зйомках концерту "З Днем народження, Україно!".

Також, вона розповіла про події, які вважає найбільш знаковими за всі 30 років незалежності нашої країни. Відповісти їй було складно, але, потім вона все ж відповіла, що це ті роки, коли вона народила своїх дітей, адже сини - діти Ірини Білик, і діти України, і це набагато краще, ніж просто написати пісню, навіть якщо вона буде хітом.

Дивіться грандіозне шоу "З Днем народження, Україно!"24 серпня о 17:40 в ефірі каналу "Україна".

Нагадаємо, Ірина Білик похвалилася маленьким сином: "Мамин помічничек"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Білик відправила молодшого сина до свого батька Аслана Ахмадова: відриваються на повну

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик показала, якою була 10 років тому, навіть не блондинка: "зовсім інша"