Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула любить радувати своїх шанувальників подробицями свого особистого і творчого життя в соцмережах.

Як відомо, зараз між Андрієм і його дружиною Юлії Леус триває "війна" за правду і відстоювання своєї честі. Подружжя парирують і кидаються всілякими фактами, доводячи хто правий, а хто винен у руйнуванні їхнього шлюбу.

Їх спільна донька Аделіна з'явилася на світ 25 лютого 2021 року, з якою, за словами Андрія, зараз йому забороняє бачитися Юлія. Телеведучий раніше заявляв, що буде боротися за свої батьківські права в суді.

Андрій розмістив зворушливе відео зі своєю донькою, з сімейного відвідування церкви. У кадрі Аделіна лежить в дитячій колясці, допитливо розглядаючи все навколо. У підписі до ролика телеведучий повідомив, що донька вперше після хрестин була з ним у Храмі вже як прихожанка, проявляючи особливий інтерес до подій і не заважаючи батькові молитися.

"Сонечко моє, нехай Ангел Хранитель завжди буде поруч і допомагає тобі у всьому! ❤",- написав Андрій.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Андрій Джеджула запустив донечку високо вгору після скандалу з екс-дружиною: "Задоволений"

Нагадаємо, Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула відповів на звинувачення дружини в побитті: "Ганьбить моє прізвище"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Джеджула придумав, як пережити скандальний розрив з дружиною: "Частіше цілуйтеся"