Український артист балету Олександр Стоянов зловив маленького акуляти в Індійському океані.

Олександр відправився в сімейну подорож зі своєю дружиною на Мальдіви. Подружня пара активно проводять час: вчаться мистецтву миловаріння, плавають в блакитній воді океану, займаються снорклінгом, танцюють на пляжі і звичайно, артист не міг упустити можливість зайнятися своїм улюбленим захопленням закордоном – риболовлею.

Олександр Стоянов, фото з джерел

Золоту рибку Олександр не зловив, але витягнув з води рифову акулу, і зазначив, що це нешкідливий вид, вони на людей не нападають, зареєстровані випадки агресії, в основному спровоковані людьми. Такі акули плавали біля будиночка і найчастіше біля ресторану, тому що сушеф їх підгодовує рибкою і там акули плавають габаритні за розміром – 2-3 метри, але на людей вони не нападають.

Маленький акуленя попався на гачок артиста, і так міцно вчепився, що на допомогу океанському жителю прийшли супроводжуючі яхти. У підсумку, акуленка відпустили до своєї сім'ї в глибини океану.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Стоянов, фото з джерел

"Я єдиний хто на цій рибалці зловив рибу, одну нам приготували на наступний день, а акулу ми відпустили. Вперше в житті тримав акулу в руках. Це звичайно потужні створення і вони з поведінки дуже відрізняються від риб. Її потрібно було тримати дуже міцно за зябра і хвіст. Ця акула до останнього боролася за життя і робила це набагато сильніше, ніж інші риби. Так вийшло, що вона заковтнула гачок, нам довелося різати Волосінь і витягувати гачок через іншу сторону, щоб її врятувати. Якби інші риби стільки пробули на суші, поки їх рятують, не факт, що оклемались би, а ця, як тільки потрапила у воду, миттю попливла", - написав Олександр.

Нагадаємо, могут "задушити": до медуз і бліх в Азовському морі додалися "зарості" водоростей

Як повідомляв Знай.uа, дельфін влаштував яскраве шоу туристам у Чорному морі: навіть медузи закохалися

Також портал Знай.uа писав, що в Україні посилили відповідальність за знущання над тваринами: як покарають за втоплених кошенят і знімки з мавпочками на вулиці