Як виявилося, субота, 7 серпня, далеко не простий день, в який можна провести вільні години на дивані, дивлячись телевізор. Експерти нагадують, що в цей день потрібно провести генеральне прибирання. Виявляється, що чистота допоможе залучити в життя чарівні властивості й нарешті вирватися з "чорної смуги".

Про це нагадують в Telegram-каналі "Доленосний гороскоп".

прибирання, фото Pxhere
прибирання, фото Pxhere

Таке прибирання досить проводити раз на місяць - воно позбавляє будинок від негативу, злоби, поганої енергетики:

- Проведіть ваше звичайне прибирання, обов'язково вологе! У воду для миття підлог можна додати трохи крупної солі, або оцту.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

- Викиньте в цей день мінімум 28 речей з дому! Газети, зіпсовані іграшки також враховуються!

- Налийте води в пульверизатор, додайте ефірну олію евкаліпта і пройдіться по кутах - так ви розганяєте застояну енергію, позбавляєтеся від усього руйнівного (борги, хвороби).

- У дитячій кімнаті протріть всі поверхні ганчіркою, змоченою у воді з оцтом - дитина буде краще спати і вчитися.

- Якщо є бажання - зробіть перестановку. Нехай невелику, але це дозволить активізувати енергію в будинку.

прибирання, скріншот із відео
прибирання, скріншот із відео

- Обов'язково очистіть санвузол (якщо не можете провести прибирання у всій квартирі - хоча б санвузол!).

- Першими ретельно миємо душову/ванну, уявляючи, що розчиняється весь змитий сюди за місяць негатив. Вимовляєте: "Все важке, вся негативна енергія - йди! Невезіння геть з дому!".

- Потім все це повторюєте з раковиною.

- Ополаскиваете холодною водою.

- Далі можна по кутах кімнат, де найчастіше бувають люди розставити одноразові ємності з сіллю (не робіть, якщо їх можуть взяти тварини або діти) - звичайна велика сіль з краплею ефірного масла евкаліпта - вбере весь негатив. Дати постояти 2-3 години.

Раніше повідомляли, кум Ванги передав пророкування про спалах хвороби з минулого: "Люди падатимуть просто на вулиці...".

Як повідомляв Знай.uа, метеорит впав на охоплену лісовими пожежами Туреччину: "Це НЛО".

Знай.uа писав, астролог Влад Росс передбачив, чи залишиться Володимир Зеленський на другий термін президентства: "ніхто не вірив".