На сторінці проекту "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram, де за новинами про шоу-бізнес стежать понад 200 тисяч осіб.

І зараз там з'явилася публікація з битвою образів між усіма відомою виконавицею і телеведучою Ольгою Цибульською і співачкою Lida Lee. Українцям запропонували вибрати між двома образами, в яких дівчата постануть у самому вокальному проекті "Співають всі!".

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

"Сукня якої експертки самого вокального шоу "Співають всі!" @spivayut_vsi вам подобається більше - Lida Lee @lidalee_official або Олі Цибульської @cybulskaya? Пишіть 1 або 2 в коментарях", - йдеться в публікації.

Українці розділилися на думці. Багатьом подобається образ Lida Lee, але хтось все ж дає перевагу поряд Олі Цибульської.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Lida Lee, instagram.com/lipsyncbattle_ua
Lida Lee, instagram.com/lipsyncbattle_ua

"У Ліди чи ефектніше", "У Ліди чи дуже гарна сукня😍😍😍", "Lida Lee🔥 🔥❤️", "Цибульська🔥, до речi, рубрика топ❤️", "Дві сукні не дуже", "Дивний костюмчик 2", "Мені номер 2", "Ліда показує, що під образом, тому, однозначно і беззастережно 1!", "2", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Цибульська розкрила пікантну таємницю: "Зробила це вперше в 35". Дане відкриття настільки вразило її, що вона заявила, що це краще будь-якого інсайту в інтимній справі.

Як повідомляв "Знай.ua", Лесю Нікітюк затьмарила підопічна Монатіка в купальнику: "Гаряча битва"

Знай.ua писав, Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко"