1 серпня 2021 року Андрій Шевченко заявив, що йде з посади головного тренера збірної України з футболу.

Тоді багато громадян були здивовані, адже зовсім скоро, вже у вересні почнуться відбіркові матчі до Чемпіонату світу в Катарі, а наша команда залишилася без ватажка. З того моменту і почали міркувати, хто ж стане наступним тренером. Дуже високі ставки були на Сергію Реброві і Мироні Маркевичі.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

А зараз глава гомітету збірних України УАФ Маркевич практично офіційно заявив, що цю посаду займе не він, а саме екс-гравець "Динамо" Ребров, якого призначать вже в цей понеділок, 9 серпня. Тоді як сам піде з посади і хоче повернутися до ролі тренера, так як його все частіше переслідує думка, що ще не сказано "останнє слово" в ролі тренера.

Мирон Маркевич, Скрін, відео YouTube
Мирон Маркевич, Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я вважаю, що вірою і правдою служив українському футболу п'ять років, займаючи цю посаду в УАФ. За цей час національна збірна України завоювала право виступати у фінальній частині чемпіонату Європи, де фінішувала у вісімці кращих, молодіжна збірна стала чемпіоном світу, успіхів домагалися і збірні інших вікових груп. Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву успіхів. Він на мою підтримку завжди може розраховувати", - заявив Мирон Маркевич.

І додав, що за весь цей час мали прогрес молоді футболісти, яких тепер спостерігають у різних іменитих зарубіжних командах.

Сергій Ребров, скріншот: YouTube
Сергій Ребров, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Андрій Шевченко пішов з посади тренера збірної України: "Я вдячний"

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України потужно підтримала колегу на Олімпіаді в Токіо: "Як тут не дістатися до п'єдесталу?"

Знай.ua писав, "Динамо" порадує українців шістьма матчами в серпні: "Інтер" та "Зоря" перед грою у збірній