84-річна Любов і 89-річний Анатолій довели, що любові будь-який вік покірний. Адже пара познайомилася на танцях у той час, коли обом вже було понад 70.

На час знайомства Анатолій був одружений і приходив на танці зі своєю дружиною. Однак через стан здоров'я жінка вже не могла танцювати вальс, який так любив її чоловік. Тому запрошував він Любов, але танцював з нею на очах у дружини.

Чоловік Любові помер ще у 2005 році. Та вона вирішила не опускати рук і жити далі. А оскільки дуже любила танцювати, то почала відвідувати танцмайданчик.

Любов та Анатолій, кадр з відео
Любов та Анатолій, кадр з відео

Через якийсь час Любов поїхала на пів року у США до доньки, а коли повернулася на танцювальному майданчику не побачила Анатолія. Згодом вона зустріла його, коли той повертався зі спортивного майданчик. Анатолій розповів, що зовсім недавно померла його дружина, з якою він прожив 53 роки, то ж зараз він у траурі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Минуло трохи часу, коли Анатолій повернувся на танці і одразу ж провів Любов додому. Відтоді почалися їхні стосунки, які спершу вони приховували. З'ясувалося, що перед смертю дружина Анатолія буквально заповіла йому спробувати побудувати ставлення з Любов'ю. "Передала з рук в руки", - говорить Любов.

Пара разом вже 12 років і закохані почуваються щасливими, живучи заради себе. На час знайомства чоловіку було 77 років, а жінці - 72. Зізнаються, що живуть разом, але не розписані.

"Він самодостатній, я самодостатня. Нам не треба робити проблеми дітям, навіщо? Живемо у своє задоволення!", - каже Любов.

Любов та Анатолій, кадр з відео
Любов та Анатолій, кадр з відео

Нагадаємо, з тяжкохворою МакSим сталися несподівані зміни: співачка зробила те, на що вже не сподівалися. МакSим довгий час перебувала у комі

Як повідомляв портал "Знай.ua", смерть не оминула МакЅим, яка останні дні перебувала у комі: "Людина прожила своє". Сильне ураження легень не залишило жодних шансів

Також "Знай.ua" писав, cпівачку МакЅим ввели в штучну кому і дали термін три дні: "Буде без тями". МакЅим госпіталізували кілька днів тому з 40-відсотковим ураженням легенів