Відома співачка LOBODA відзначила третю річницю появи її скандального відомого кліпу SUPERSTAR. Відповідний пост вона поширила у соцмережі Instagram.

У дописі співачка показала повний відеокліп на пісню SUPERSTAR, який у свій час був сприйнятий неоднозначно і став одним з найскандальніших в її кар'єрі.

В стислому пості Світлана зізналася, що це - одна з її найулюбленіших робіт.

"А який твій улюблений кліп?" - поцікавилася співачка у своїх підписників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники співачки назвали різні відеороботи. Одна підписниця назвала кліп "40 градусів", інша - "Революція". Третя зізналася, що її улюбленим кліпом у LOBODA є "Случайная".

"Обрати один кліп не вийде," - написала ще одна коментаторка.

Решта похвалили кліп SUPERSTAR, відзначили монтаж, яскраві кадри та переходи між ними. Однак інша коментаторка зізналася, що їй більше подобався варіант кліпу, де Світлана була вагітна другою донькою Тільдою.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, як Світлана Лобода обурила українських глядачів своєю появою на шоу "Ранок з Україною": уривком шоу вона поділилася у себе на сторінці в Instagram.

Також Знай.ua писав, що Світлана Лобода розповіла про місто, в якому вона живе протягом останніх років: про це вона розповіла в ефірі ранкового шоу.

А тут Знай.ua писав про зйомки нового кліпу Світлани Лободи під керівництвом Алана Бадоєва: "О, так, Свєтко, бери все".