Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно працює і живе в Росії, любить радувати шанувальників всілякими фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,7 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно, 16 серпня Світлана порадувала своїх шанувальників новим синглом "Алло", трек записаний у звичному для Лободи виконанні музики поп. У тексті пісні йдеться про важкі стосунки дівчини з чоловіком. Вона продовжує його любити, але не може бути з ним разом. Слідом за піснею вийшов і кліп, режисером якого став відомий Алан Бадоєв.

Співачка в своєму Instagram публікує різні фото і відео з закулісся зйомок кліпу. Цього разу на цікавій локації, схожій на гоночний асфальтований трек, з усіма відповідними атрибутами – зі знімальною групою, натовпом помічників і сценічними конструкціями.

За кадром Алан Бадоєв всіляко підтримує артистку, направляє і захоплюється її вміннями.

"Так, Свєтка, ось так. Беріть все, поки дається, а так!!"- захоплено кричить режисер.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зоблазлива Світлана Лобода просить українців зробити це в басейні: "З мене подарунок"

Нагадаємо, що Світлана Лобода "націлилася на українські премії": у Насті Каменських і Тіни Кароль з'явилася конкурентка

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода сіла в човен до невідомого красеня: танцювала, розсікаючи по хвилях

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зізналася, де не соромиться робити це: "На парковці зручно"