Зірка телесеріалу "Постукай в мої двері" Ханде Ерчел розповіла про труднощі роботи на знімальному майданчику під час масових пожеж в Туреччині. Акторка дала інтерв'ю місцевим журналістами, яке прихильники переклали з турецької та виклали в TikTok.

Ерчел відповідала на запитання журналістів, сидячи прямо в машині. Дівчина заявила, що турбується за стан країни в період масових пожеж, але заявила, що в такому стані не може давати інтерв'ю.

"Нічого навіть сказати. Наша душа на частини розривається," - прокоментувала ситуацію акторка.

Далі журналіст почав питати Ерчел про її колегу по телесеріалу Керема Бюрсина та просив прокоментувати чутки про можливе весілля.

У відповідь Ханде Ерчел відмовилась давати відповідь на запитання та підняла скло дверцят автомобіля.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фанатів виконавиці ролі Еди Їлдиз обурила поведінка журналіста, який ставив недоречі запитання зірці. Саме відео, яке поширили в соцмережі, має такий коментар: "Ну, от на що очікували ці журналісти."

"Що за журналісти? Ханде не в стані говорити на камеру щось," - обурився один із коментаторів.

Також один коментатор захоплювався тим, як спокійно та ввічливо акторка поводилася з представником преси.

@nastyushka243

Все таки подловили 🤦‍♀️#kerembursin#handeercel#hanker#edser#sencalkapimi#mfyapimtv

♬ оригинальный звук - Постучись в мою дверь🥰🦋

Як писали Знай.ua, зірка телесеріалу Ханде Ерчел потішила фанатів новими світлинами в Instagram у спідній білизні: "Любове моя".

А тут Знай.ua писали про те, як виконавиця ролі Еди перетворилася на жінку з 50-років минулого століття.

Напередодні Знай.ua написали, що фанати Ханде Ерчел опублікували світлину, де вона разом зі своїм коханим та колегою по телесеріалом Керемом Бюрсіном тримають дитину на руках на пляжі.