Відома співачка Софія Ротару, яка має виступити на концерті до дня Незалежності України, виступить на російському фестивалі "Нова Хвиля", який відбудеться в Сочі. Про це оголосив офіційний акаунт фестивалю в Instagram.

Відомо, що співачка буде хедлайнером на відкритті фестивалю, яке відбудеться 19 серпня.

Під постом про Ротару зібралася купа прихильників співачки, які висловили їй підтримку.

"Чекаємо з нетерпінням відкриття, летимо з Красноярську," - написала одна з коментаторок.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тільки заради Софії Михайлівни і буду дивитися," - написала інша коментаторка.

Також на сторінці фестивалю "Нова хвиля" заявлені виступи інших артистів з України, серед яких Світлана Лобода, Maruv та Artik&Asti. Вони заявлені в одному списку з такими російськими артистами, як Лариса Доліна, Микола Басков, Григорій Лепс, Філіп Кіркоров, Леонід Агутін та інші.

Початково конкурс "Нова хвиля" проводився з 2001 по 2014 рік в латвійському місті Юрмала. Але, у зв'язку з тим, що Литва заборонила деяким артистам в'їжджати на територію країни через підтримку російської агресії проти України, з 2015 року конкурс був перенесений в Сочі.

Нагадаємо, Софія Ротару в свій 74-день народження похвалилася стрункою фігурою у білій сукні: "Найкращий день".

Також у Знай.ua писали, що Софія Ротару є у списку артистів, які виступлять на святковому концерті до 30-ї річниці Незалежності України.

А тут портал Знай.ua писав, що онука Софії Ротару показала перші світлини з власного весілля: "Святкували любов".