Українська співачка MamaRika любить радувати шанувальників різними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 440 тисяч осіб.

Відомо, що 2 серпня 2021 року, Анастасія народила сина і стала, за її ж словами, найщасливішою разом з чоловіком Сергієм Середою.

А зараз чоловік співачки вирішив розповісти трохи про вибір акушера і їх знаходження в київському пологовому будинку "ADONIS". Відповідний пост Сергій виставив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Як зізнався Середа, вагітність дружини не можна було назвати "легкою", час від часу вони стикалися з якимось дискомфортом, і форс-мажорами які іноді у них виникали, в силу їх професій.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Але ось настав момент коли ми практично впритул підійшли до дня пологів, і знаючи наше єврейське щастя теж чекали якийсь підступ...., він таки трапився, нас поклали в @roddom_adonis на кілька днів раніше ніж ми розраховували. Але на цьому мабуть все, так як після того як ми опинилися в стінах пологового будинку, я зрозумів що Настя наход",- написав чоловік співачки.

Сергій Середа та Mamarika Фото: instagram.com/serega_sereda
Сергій Середа та Mamarika Фото: instagram.com/serega_sereda

Також Сергій розповів, як вони вибирали клініку і акушера, і вибравши фахівця вже через місяць зрозуміли, що інтуїція їх не підвела і це "їх людина".

"Коли ми тільки вибирали клініку і лікаря, який буде приймати пологи,ми зустрілися з Олександром Борисовичем Воронцом, і відразу зрозуміли що це таки «наша людина». А вже через місяць, переконалися в тому що інтуїція нас не підвела! Теж саме можна сказати і про пологовий будинок! За той час який ми там провели, за Настею і дитиною велося постійне спостереження, лікарі допомагали швидше відновиться після операції, а медсестри намагалися вкласти нам в голови якомога більше інформації про те, як доглядати за немовлям. Запам'ятали ми, чи ні, це вже покаже час",- написав у пості Сергій.

За його словами, коли вони зважаться на другу дитину, то неодмінно повернуться в цей пологовий будинок і до свого акушера.

"Не знаю як скоро ми зважимося на другу дитину, але що то мені підказує, що коли це станеться, ми знову повернемося в @roddom_adonis до Олександра Борисовича", - написано в пості.

Нагадаємо, раніше Співачка MamaRika розповіла, як народжувала сина: "Їжачок в тумані"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Співачка MamaRika народила сина слідом за владою Седан: "тепер ми найщасливіші"

Також «Знай.иа " писав, що Вагітна MamaRika показала, як готується до пологів: величезний список для майбутніх мам