Дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка Влада Седан зізналася, що чоловік не дозволяє їй вживати алкоголь. Про це вона заявила в одному з інтерв'ю, уривок якого опублікували в соцмережі TikTok.

За словами дівчини, протягом останніх півтора роки Влада жодного разу не випила коньяку чи іншого спиртного напою. Її чоловік, Олександр, дотримувався антиалкогольної дієти ще до весілля із Владою.

"Я його питаю - ну, коли? Ти ж обіцяв. А він казав: "Ну, може, після весілля," - розповіла Зінченко.

Також вона згадала обіцянки Олександра вжити алкоголь після народження дитини, а також після завершення Ліги Чемпіонів та Чемпіонату Європи з футболу.

Тим часом, люди в коментарях іронізують над футболістом, так як в подружжя вже народилася дитина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Дитина вже є, Зіна в запій піде, " - висловився перший коментатор.

"Жарти жартами, але правильне рішення. Може, й тому таку гарну форму має, бо не псує здоров'я такою отрутою," - підтримав вибір футболіста інший коментатор.

@holovakha.nikol

Зина🍾❌ #владаседан #зинченко #збірнаукраїни #mancity #zinchenko #зинченко_и_седан #зина #зож

♬ оригинальный звук - holovakha.nikol

Напередодні, Знай.ua писав, що 1 серпня дружина футболіста Олександра Зінченка Влада Седан народила доньку майже водночас зі співачкою MamaRika.

Також тут Знай.ua опублікував історію кохання Влади Седан та Олександра Зінченка: "У мене дійсно стосунки з Владою."

А тут Знай.ua публікував новину про щоденні скандали Зінченка та Влади Седан: "Знущаються один над одним."