Відома українська журналістка і дружина півзахисника національної збірної" Манчестер Сіті " Олександра Зінченка Влада Седан поділилася зворушливим знімком в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 510 тисяч осіб.

Цього разу Влада розмістила пост з радісною новиною – у зіркової пари 01.08.2021 народилася дочка, параметри і ім'я дівчинки поки ще не повідомили. На пологах дружини Олександр не був присутній, але тримав з дружиною відеозв'язок вже після появи на світ їх малятка.

У кадрі молода мама лежить на лікарняній кушетці і зворушливо тримає на руках свою довгоочікувану дитину. Влада виглядає свіжою і відпочила, із задоволеною посмішкою на обличчі.

Півзахисник так само встиг поділитися і порадувати аудиторію важливою подією в соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Рідна, спасибі тобі. Ви - моє життя!" - написав Зінченко.

скріншот з Instagram

Користувачі соцмережі привітали молоду сім'ю з поповненням, і побажали всього найкращого.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що Зінченко одружився із Владою в серпні 2020 року, а про вагітність пара повідомила в червні.

Раніше ми писали про те, що вагітну Владу Седан прозвали лялькою: як Брітні Спірс в молодості

Нагадаємо, що співачка MamaRika народила сина слідом за владою Седан: "Тепер ми найщасливіші"

Як повідомляв Знай.uа, Александр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан: "З якого я Козятина?"

Також портал Знай.uа писав, що жеєна Олександра Зінченко зізналася, звідки пішло прізвисько "Влада Седан": друг Єгора Кріда постарався.