Відома телеведуча і зірка "1 + 1" Наталія Мосейчук любить радувати шанувальників різними публікаціями, включаючи фотографії та корисні роздуми на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Відомо, що команда ТСН виїхала в тур містами України на честь 30-річчя Незалежності нашої країни.

А зараз Мосейчук розповіла, що приїхала до Вінниці, де в прямому ефірі познайомить українців з автором її фантастичних вишиванок.

"Сьогодні о 19.30 ТСН з Вінниці! А ще просто у прямому ефірі - камінг аут - познайомлю вас з автором і виконавцем моїх фантастичних вишиванок.
Дається взнаки моя музична освіта - не могла не послухати Лебедине Озеро Чайковського на знаменитих вінницьких фонтанах.
До зустрічі!
Всеукраїнський тур до 30-річчя Незалежності України триває
!", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вінниця, тепло обіймаю тебе. Дякую за людей, їхня енергетика іде зі мною і додає сил і впевненості. Дякую за підтримку, теплі слова, рукостискання, підбадьорювання, ніжні долоньки ваших дітей, світло в очах і надію", - подякувала всім вінничан Наталія Мосейчук.

Нагадаємо, раніше Наталія Мосейчук вирушила в тур по Україні - як рок-зірка: "Наш перший..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ведуча 1 + 1 Наталія Мосейчук показала свого першого вчителя: "не завжди давалася легко"

Також «Знай.иа " писав, що Ведуча 1 + 1 Наталія Мосейчук згадала свою найсуворішу вчительку в школі: "панічно боялася"