На сторінці в соцмережі Instagram відомої української співачки і телеведучої Віри Брежнєвої, яка тісно пов'язала своє життя з російським шоу-бізнесом, з'явився новий пост. Цього разу вона похвалилася літнім відпочинком в Греції.

"Суботній настрій", - коментує сама Брежнєва те, що відбувається далі в її відео.

На опублікованих кадрах зірка прогулюється по вуличках грецького містечка в чорному кроп-топі і білій атласній спідниці. На ногах у неї-чорні в'єтнамки, а на плечі – такого ж кольору об'ємна плетена сумка. Свій образ Брежнєва доповнила тонким браслетом на щиколотці.

Коментатори в захваті від образу своєї улюблениці, і пишуть про це в коментарях до відео.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Італія Вам до лиця. Впевнена, є італійське коріння", - пише одна з фанаток з Казані.

"Це Греція, але скоро в Італію", - зізналася Брежнєва.

"Ви втілення краси і природності! Хороший день, відмінного настрою", "Ви розумничка, так само хочу виглядати завжди! Щастя вам", "Красуня. Така мила посмішка природна не для селебріті", - пишуть в чаті фанатки.

Як писав Знай.uа", колега Ані Лорак Світлана Лобода обурила українців своєю появою в шоу"Ранок з Україною":"Чекаємо в гостях Повалій, Лорак, Брежнєву."

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак поділилася в соцмережах фотографією, де вона зі своєю донькою Софією: навіть одягнені однаково.

А тут Знай.uа писав, що Ані Лорак продемонструвала свою фігуру в шортах: "Гріх не любити..."