Вже кілька місяців в Україні у всю йде сезон закруток. Господині і господарі знаходять сотні неймовірних рецептів, щоб здивувати себе і сім'ю холодною зимою.

Цього разу українцям розповіли, як закочувати помідори в банки, але, при цьому не використовуючи оцту. Для цього не потрібно нічого надприродного-все як завжди.

консервація, фото Pxhere
консервація, фото Pxhere

Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 5 ст. л. цукру з гіркою;
  • 2 ст. л. солі без гірки;
  • 1 ч. л. лимонної кислоти.

З спецій:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
  • часник 2-3 зубчики;
  • перець горошком;
  • гвоздика;
  • кориця шматочками.

Все це в розрахунку на трилітрову банку. Туди укладаєте помідори, залити окропом, дати охолонути і злити воду. У банку також засинає сіль, цукор і лимонну кислоту. Потім повторно заливаємо окріп і вже закочує.

Помідори, скріншот: YouTube
Помідори, скріншот: YouTube

Варто відзначити, що вони виходять солодкими, і абсолютно без зайвої гостроти. При цьому, відмінно підійде для тих, кому не можна вживати оцет.

Кориця також робить свою справу, і лише покращує смак помідорів.

Ha літрову баночку-цукор 2 ст. ложки без гірки, сіль-трохи більше половини столової ложки, і чайну ложечку лимонної кислоти.

консервація томатів, фото sovkusom
консервація томатів, фото sovkusom

До слова, закрутки на зиму краще почати готувати заздалегідь, щоб встигнути закупити всі продукти, а потім не турбуватися про те, що взимку не буде можливості перекусити консервацією. І найголовніше-магазинні не зрівняються з домашніми, адже, зроблено з любов'ю, і ви завжди знаєте, що туди додавали.

Нагадаємо, низкокаллорийные чебуреки з кабачків збережуть вашу фігуру: всього пару інгредієнтів

Як повідомляв Знай.ua, ароматний абрикосовий пиріг від зірки "МастерШеф" Катерини Пєскової: "Точно сподобається ласунам"

Знай.uа писав, шашлик з грибів на мангалі: рецепт для тих, кому не хочеться витрачатися на м'ясо