Як стало відомо кілька днів тому, Ліонель Мессі покинув футбольний клуб «Барселона», якому віддав половину свого життя. Спортсмен вперше прокоментував це рішення на прощальній прес-конференції.

У неділю, 8 серпня чоловік провів прес-конференцію з журналістами, де поговорив про абсолютно несподіване для всього світу рішення. Після 21 року в команді він її покидає.

Ліонель Мессі з "Барселони", фото з Instagram
Ліонель Мессі з "Барселони", фото з Instagram

На початку Ліонель Мессі розповів, що кілька днів розмірковував над тим, що б сказати, адже знаходився, і знаходиться в ньому досі в цілковитому ступорі.

"Ми були переконані, що хочемо залишитися тут. Це мій дім. Я хотів цього найбільше. Ми завжди підкреслювали наше благополуччя, я відчував, що тут мій будинок. Я насолоджувався життям у Барселоні. Це було чудово " - каже футболіст.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не можна не відзначити найзворушливіший момент за цю конференцію, коли аргентинець розплакався, не зміг стримати емоції, які Його переповнювали, адже, цій команді він віддав все своє свідоме життя.

Багато хто відреагував на цю новину плачевно, і фанати провели вечір біля головного стадіону Барселони, висловлюючи свій смуток.

Ліонель Мессі, фото зі спортивних ЗМІ
Ліонель Мессі, фото зі спортивних ЗМІ

Після цього з'явилася інформація про те, що Ліонель Мессі перейде у французьку команду "ПСЖ", в якій гратиме деякий час. Головний тренер "Монпельє" Мішель Тер-Закарян поділився своїми емоціями про можливий перехід.

Мішель Тер-Закарян
Мішель Тер-Закарян

"Кажуть, що чемпіонат Франції відстій, але буде дуже круто, якщо ми зможе заманити гравця такого калібру. Це буде видатне досягнення. Не буду приховувати, у мене ерекція від однієї цієї думки" - зізнався Тер-Закаряна Goal.

Нагадаємо, що Ліонель Мессі покинув футбольний клуб "Барселона": не змогли домовитися

Також, портрет на всю спину і сльози захлинаючись: як фанати відреагували на відхід Ліонеля Мессі з "Барселони"

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде