Відома українська співачка, мама продюсера Руслана Євдокименка, бабуся 20-річної красуні Соні Євдокименко, а також частий гість у сусідній Росії, Софія Ротару вирішила порадувати своїх шанувальників новою піснею. Так, 74-річна співачка випустила композицію під назвою "крижані дощі".

74-річна Софія Ротару вирішила порадувати численних шанувальників новою композицією. І отримала велику кількість схвальних відгуків про композицію.

Про це Софія Ротару повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Публікація Софії Ротару, скріншот: Instagram
Публікація Софії Ротару, скріншот: Instagram

"...Серце хоче любити і вірити в твоє кохання... для вас моя нова пісня на всіх цифрових майданчиках! Слухайте і діліться своїми враженнями.", - пише Софія Ротару.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official/
Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official/

Варто нагадати, що в суботу, 7 серпня, Софія Ротару відзначила 74-й день народження. На честь такої дати зірка поділилася з фанатами новим яскравим фото. А після заявила про прем'єру композиції під назвою "Ледяные дожди". Шанувальники залишилися в захваті від новинки, тому не стали скупитися на компліменти на адресу зірки. Навіть Микола Басков не витримав і залишив цілий смайлик у вигляді "вогника".

Також відомо, що Софія Ротару, яка повинна виступити на концерті до Дня Незалежності України, виступить на російському фестивалі "Новая волна", який відбудеться в Сочі. Ось такі "пригоди" чекають на Софію Михайлівну в серпні.

Раніше повідомляли, "Летимо з Красноярська": Софія Ротару виступить на російському фестивалі перед концертом до Дня Незалежності.

Як повідомляв Знай.uа, Софія Ротару в свій день народження показала струнку фігуру в сукні: "Найкращий день".

Знай.uа писав, Руслан Євдокименко показав дорослу внучку Софії Ротару: "Неймовірні".