Анастасія Волочкова знову нарвалася на критику в соціальній мережі після чергового екстравагантного вчинку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Скандальна російська балерина і любителька шпагатів Анастасія Волочкова любить привертати увагу до своєї "скромної" персони в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,2 мільйона чоловік.

З недавніх пір вона вирушила на море і регулярно радує звідти різноманітними фотографії, чим дратує безліч користувачів Instagram.

Зокрема, 8 серпня жінка опублікувала фотографію в соціальній мережі. Жінка намочила свій легкий топік, дозволивши шанувальникам подивитися всі вигини фігури. При цьому нижню білизну вона не одягла.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поплавала в морі в сукні, але вийти сухою з води не вийшло😂
, - повідомила вона.

Знімок спровокувало обурення передплатників, які розкритикували відому російську балерину.

[quote author=""]Яка вона заклопотана!"; "Тільки цінника не вистачає..."; "Ладушки-оладки, де були, у бабусі"; " як може така жінка розраховувати на серйозні відносини? Всій країні готова все показати, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова не посоромилася і зробила це знову: "всі вже давно побачили".

Як повідомляв Знай.иа, крутіше Анастасії Волочкової: Українська чемпіонка Анна Різатдінова вразила чудесами пластики.

Знай.иа писав, втерла ніс Волочкової: конкурентка Фреймут одягла купальник, в якому видно все.