Стало відомо про те, що Чемпіонат України з картингу закінчився в понеділок, 9 серпня. У ньому брав участь син актора студії" Дизель шоу " Єгора Крутоголова, і у хлопчика одне з призових місць.

Про це чоловік розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він і є. Регулярно він намагається викладати новий контент, записуючи найбільш знакові події зі свого життя.

Всього за ним там стежить вже більше 100 тисяч користувачів, які регулярно жадають нового контенту.

На новому ролику Єгор Крутоголов зняв момент нагородження свого сина. Хлопець посів перше місце, чим шалено порадував своїх рідних.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Чемпіонат України 2021 завершено. Льова-триразовий чемпіон України з картингу!"- йдеться в повідомленні під постом. На ролику чоловік настільки радий, що готовий був розцілувати всіх підряд.

"Клас!!!!!!! 👏 👏 👏 🔥 🔥 🔥 Дико радіємо всім сімейством! Вітаємо вас, Крутоголови! 🥇🏆🤩";

"🔥🔥🔥";

"👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍 Красунчик!!!! ПОЗДОРОВЛЯЮ!!!!!";

"Вітаю!!!!! 👏👏👏👏👏";

"Урааа!!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥";

"🔥 🔥 🔥 🙌так тримати!";

"Мої найкращі привітання🔥 🔥 🔥";

"Ліва молодець 😍 з перемогою вас сім'я крутоглови";

"Клас 🙌 ТОП 🔝".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що хлопцеві зараз всього 11 років, але, цим спортом він займається вже не менше чотирьох років, і кожен раз вдавалося займати призові місця.

Нагадаємо, раніше Найкращий подарунок до Дня Батька: синуля Єгора Крутоголова з Дизель шоу підмінив папулю на сцені, милі кадри. Єгор Крутоголов показав, як готується до виходу на сцену

Як повідомляє портал "Знай.uа" Крутоголов з Дизель шоу показав різницю між Instagram і реальністю: "Навіщо це їм". гор Крутоголов вирішив висловитися на тему соціальних мереж.

Також "Знай.ua" писав, що Крутоголов з "Дизель Шоу" показав красуню-дружину